U SLUŽBI

DEČIJE IGRE I RADOSTI

Motivacija

Sreća

Sjajna zabava

O NAMA

Poštovani posetioci, dobrodošli na oficijelnu veb prezentaciju kompanije Plazmmetal d.o.o sa sedištem u Čačku, specijalizovane za projektovanje, izgradnju i montažu dečijih igrališta - brenda "Slonče igrališta"

Osnovani smo 1991 godine i naš primarni cilj je projektovanje i izrada podsticajnih, maštovitih i prepoznatljivih dečijih igrališta vrhunskog kvaliteta. Razvijamo projekte raznih tipova dečijih igrališta, od onih najjednostavnijih do onih sa najuzbudljivijim tematskim sadržajima. Svojim profesionalnim odnosom i kvalitetom poslovanja zadobili smo poverenje mnogobrojnih klijenata i sa ponosom možemo istaći da su naša igrališta sastavni deo parkova, rezidentalnih i komercijalnih objekata kako u Srbiji tako i u okolnim zemljama.

U saradnji sa najboljima

Generalni smo zastupnici prestižne turske kompanije "Kocakpark" koja se bavi proizvodnjom visokokvalitetne opreme za parkove, dečija igrališta i fitnes parkove.

SJAJNA REŠENJA ZA NAJBOLJU IGRU

Kvalitet - Garancija

Slonče igrališta napravljena su tako da pruže najviše slobodne igre. Naša oprema je takva da deci ne postavlja uslove za igru, već podstiče istraživanje i kreativnost, oslobađa dečiji potencijal i daje im mogućnost da se slobodno igraju, baš onako kako bi i trebalo, po njihovim, dečijim pravilima.

Zahvaljujemo se na ukazanom poverenju :)

Iz naše ponude...

DEČIJA IGRALIŠTA "SLONČE"
Kolekcija 2022
FITNES PARKOVI & TERETANE
Za sve uzraste
ONLAJN KATALOZI
Celokupnog programa
Adresa

Konjevići bb
32000 - Čačak

Telefoni

Kancelarija : +381 32 5459 820
Mobilni : +38164 1308 234

Email & Sajt

plazmmet@gmail.com
www.decijaigralista.co.rs

Društvene mreže